Clădire de birouri | Spațiu comercial – Sibiu

 • 18 €
Sibiu, Romania

pe scurt ...

ID proprietate: 19371
 • Tipul de proprietate
 • Birouri, Comerciale, Spații comerciale
 • 1350

Descriere

????Agenția imobiliară StartHome-imobiliare Sibiu vă oferă spre închiriere o clădire cu birouri, un edificiu ultramodern nou-construit finalizat în 2024.
????Situată strategic în centrul orașului Sibiu, această clădire reprezintă un exemplu de excelență în design și construcție, beneficiind de cele mai recente tehnologii și materiale de cea mai bună calitate. De asemenea, aceasta constituie un spațiu de birouri care să corespundă nevoilor diverse ale companiilor moderne, oferind confort, eficiență și o atmosferă propice productivității.
????Clădirea este potrivită pentru : centru de afaceri (oferim spații de birouri moderne și flexibile, perfecte pentru un centru de afaceri dinamic și eficient), clinică (cu facilități excelente și un mediu confortabil, clădirea poate fi transformată într-o clinică modernă, oferind servicii medicale de calitate superioară), showroom (clădirea noastră este ideală pentru a găzdui un showroom elegant și atrăgător, potrivit pentru prezentarea produselor și serviciilor dumneavoastră) și lista poate continua.
Prin închirierea acestei clădiri, nu se oferă doar un spațiu de birouri, ci o oportunitate de a vă dezvolta afacerea într-un mediu profesional și inspirant.
????Detalii despre construcție :
1. 1350 mp (dintre care 350 mp parcare subterană)
2. P+3+etaj retras – clădire cu parter, trei etaje și etaj retras, totalizând cinci niveluri
3. Parcare – parcare supraterană și subterană de 12 locuri
4. Posibilitate de extindere – la cerere
????Caracteristicile clădirii :
1. Lift de 8 persoane – proiectat să asigure un acces rapid și eficient între etaje, contribuind la comoditatea și accesibilitatea spațiului
2. Două terase – situate la nivelul superior al clădirii, acest spațiu oferă o oportunitate unică pentru relaxare, evenimente sau întâlniri, beneficiind de vederi panoramice spectaculoase asupra orașuluiâ
3. Infrastructură puternică – clădirea este alimentată de o putere electrică de 180kw și este echipată cu un generator de rezervă de aceeași capacitate, asigurând continuitatea funcționării în orice circumstanțe.
4. Confort și comoditate – fiecare etaj dispune de băi, asigurând accesul facil și convenabil pentru toți utilizatorii, și contribuind la confortul și eficiența utilizării spațiului.
5. Conectivitate de vârf – beneficiind de branșamente pentru fibră optică (mai mulți furnizori), apă și gaz, clădirea este pregătită să răspundă nevoilor moderne de comunicații și utilități, asigurând o conectivitate și funcționare fără probleme
6. Siguranță și securitate – cu adăpost pentru protecție civilă, toate normele și avizele de la isu respectate și un sistem de deshumare eficient, clădirea oferă un mediu sigur și protejat pentru locatari.
7. Eficiență energetică – sistemul de curenți slabi și sistemul de recirculare a aerului contribuie la reducerea consumului de energie și la menținerea unui mediu sănătos și confortabil în interiorul clădirii.
8. Sistem de încălzire și răcire VRV – cu un sistem avansat de încălzire și răcire vrv, clădirea oferă un mediu interior confortabil și eficient din punct de vedere energetic, adaptându-se nevoilor individuale ale fiecărui spațiu.
✅Preț închiriere :
18 € +TVA / mp (închirierea totală a spațiului comercial)
28 € +TVA / mp (închirierea separată a spațiului comercial)
????Pentru mai multe informații, asteptăm vizita dumneavoastră pe str. 9 Mai, nr.15
????tel.: 0728956225 / 0770260161

Detalii proprietate

Updated on martie 9, 2024 la 6:48 pm
 • ID proprietate: 19371
 • Preț: 18 €
 • Dimensiunea proprietății: 1350 m²
 • Dimensiune garaj: 350
 • Tipul de proprietate: Birouri, Comerciale, Spații comerciale
 • Status: de ÎNCHIRIAT, Proiecte și investiții

Programați un tur

Informații despre dumneavoastră

Compare listings

Comparaţie
Start Home
 • Start Home